Ideje, ki pridejo prav.

Odlično ste predstavile teoretične osnove in primere dobre prakse. Vidi se, da živite, kar predavate, zato seže v srce. Marsikatera ideja bo prav prišla. Izredno dragocena je tudi izkušnja načrtovanja projektnega tedna.

Read More

Konkretni primeri.

Pohvalila bi, da je bilo to izobraževanje dobro podkrepljeno s konkretnimi primeri prakse, kar pa ponavadi pri izobraževanjih pogrešam.

Read More

Primeri dobre prakse.

Seminar je odličen, predvsem zaradi predstavljenih primerov dobre prakse…ogromno idej. Preko vsebine in primerov smo dobili potrditev da delamo dobro in smo na pravi poti. Pridobljene ideje pa nam bodo motivacija za ustvarjalnost in domišljijo brez meja še vnaprej. Hvala …

Read More

Fenomenalno!

Seminar je bil izveden fenomenalno. Zelo prijazni, odprti in pozitivni izvajalci, ki so bili pripravljeni strokovno odgovarjati na vsa naša vprašanja. Zagotovo se bom še vrnila na katero od vaših predavanj. Hvala vam!

Read More

Nov in svež pogled.

Veliko stvari je sicer bilo že znanih, a ste jih obarvali z neko novo svežino, barvo,- nov pogled ali pa potrditev, da delam v pravo smer, pa seveda kakšna nova dobrodošla ideja:-) zelo mi je v spominu ostalo praktično delo …

Read More

Nepozabna izkušnja

Hvala za nepozabno izkušnjo. Vse je bilo super in bo uporabno tudi za delo v prihodnje. Edino bolj toplo vreme bi nam, ki nismo navajene toliko časa preživeti zunaj, bolj ustrezalo. Vse pohvale!

Read More